Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Τα τετράποδα φιλαράκια μας χρειάζονται ψυχή..

Με αφορμή την λήξη της σύμβασης στο τέλος του μήνα της υπαλλήλου, που φροντίζει τα αδέσποτα στο κυνοκομείο του Δήμου Λαμιέων και τον πιθανό κίνδυνο να μην μπορεί να ανανεωθεί η σύμβαση της, η κ. Αλεξάνδρα Τσαγκάρη μας έστειλε το παρακάτω κείμενο με τίτλο:Τα τετράποδα φιλαράκια μας χρειάζονται ψυχή...:


Δήμος, κτηνίατροι, φιλοζωική και φιλόζωοι σταματήστε, "να ρίχνετε ο ένας το μπαλάκι στον άλλον", για τα άστεγα τετράποδα της πόλης μας.
Δήμαρχε, δώσε ΕΣΥ άδεια λειτουργίας στο κυνοκομείο. Τόσοι μηχανικοί γύρω σου και ΕΣΥ ο ίδιος μηχανικός διαχειρίζεσαι την άδεια για το σπίτι των τετράποδων, ως έργο μυστήριο. Με αυτό τον τρόπο υποσυντηρείς μια αποθήκη-καταφύγιο. Κτηνίατρε, δώρισε ΕΣΥ τις υπηρεσίες σου στα άστεγα τετράποδα, αφού ΕΣΥ εμπόδισες και απέρριψες τους ξένους εθελοντές επιστήμονες. Πως χρεώνεις ένα άστεγο τετράποδο?
Φιλοζωική, σταμάτα να κρίνεις την κακοδιαχείριση του παράνομου κυνοκομείου. Και ΕΣΥ ενθαρρύνεις και προωθείς τα ταλαιπωρημένα τετράποδα στην αποθήκη. ΕΣΥ μπορείς να βοηθήσεις τα τετράποδα αυτόνομα, όπως και όσο μπορείς γιατί είσαι εθελοντής.
Φιλόζωε, βοήθησε ΕΣΥ το μοναχικό τετράποδο, που βλέπεις τραυματισμένο ή εξασθενημένο από την πείνα μπροστά σου, άμεσα και πρακτικά. Φιλοξένησε το και περιποιήσου το ΕΣΥ όπως αγαπάς το δικό σου ζωάκι. Βρες του ένα καλό σπιτικό και χάρισέ το.

Ο εν και ευ συνείδητος ζει με τη ψυχή του για πάντα..

Αλεξάνδρα Τσαγκάρη

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου