Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Ανασφάλιστοι οι... ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ

Δραματική είναι η κατάσταση στους σφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ αφού δεν έχουν  δυνατότητες εξυπηρέτησης τους  όπως στο πρώην ΙΚΑ όπου όπως ανέφερε στην  εκπομπή του FM-1 «Τα παράπονά σας στο Δήμαρχο» o Δντης  του κ. Καραγεώργος  έχει χαλάσει το ακτινολογικό μηχάνημα και οι  ασφαλισμένοι είναι υποχρεωμένοι ;h να περιμένουν την επισκευή του η να  απευθύνονται σε ιδιωτικά  εργαστήρια  αλλά  καταβάλλοντας εξ ολοκλήρου την επίσκεψη χωρίς δυνατότητα κάλυψης έστω και μέρους της δαπάνης από το ταμείο τους.

Είναι απαράδεκτο   να διακυβεύεται η υγεία , ακόμη και η ζωή των  πολιτών  δηλώνει στον FM-1 ο  πρώην υφυπουργός υγείας Θανάσης Γιαννόπουλος που συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ.
Δυστυχώς είπε, ο νέος φορέας σχεδιάστηκε και λειτούργησε στο πόδι με όλες αυτές τις  επικίνδυνες δυσλειτουργίες.

lamiafm1.gr

1 σχόλιο:

  1. Παναγιώτης20/1/12, 9:19 π.μ.

    Ο Λοβέρδος μετά την καταστροφή του συστήματος της Υγείας, τηρώντας κατά γράμμα της εντολές της τρόικας, προσπαθεί να αναλάβει υψηλότερα αξιώματα και να ηγηθεί του ΠΑΣΟΚ.
    Να σας θυμίσω βέβαια, πως στις τελευταίες εκλογές του 2009, 130.196 συμπολίτες μας τον έστειλαν στην βουλή, ως πρώτο στην ΄Β Αθηνών, ανοίγοντάς του διάπλατα τον δρόμο για όσα μετέπειτα έπραξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή