Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Για την πρόκριση θα παλέψει ο Γυμναστικός

Την πρόκριση στον επόμενο γύρο του CEV CUP θα διεκδικήσει σήμερα Τετάρτη ο Γ.Σ.Λαμία.
Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου στις 18:00 θα φιλοξενήσει στο Χαλκιοπούλειο τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον επαναληπτικό αγώνα της φάσης των "32". Οι Ισραηλινοί στο πρώτο ματς είχαν νικήσει με 3-0. Η Λαμία για να προκριθεί χρειάζεται νίκη με οποιοδήποτε σκορ και στη συνέχεια θα πρέπει να κατακτήσει το "χρυσό" σετ.

Οι παίκτες του Γυμναστικού είναι αποφασισμένοι να πάρουν την πρόκριση και να κλείσουν την κακή παρένθεση που δημιούργησαν οι ήττες από τη Μακάμπι και τον Παμβοχαϊκό. Στην προσπάθειά τους αυτή θα έχουν σύμμαχο τον φίλαθλο κόσμο της Λαμίας που σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό ραντεβού του συλλόγου αναμένεται να βρεθούν στο πλευρό του.

Ο προπονητής του Γ.Σ.Λαμία, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, περιμένει ανήμερα της ονομαστικής του εορτής να του χαρίσουν οι παίκτες του ως δώρο την πρόκριση στους "16" της διοργάνωσης:

«Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μακάμπι και ότι εμείς θα προκριθούμε. Βέβαια για να συμβεί αυτό θα πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο και να παίξουμε καλύτερα απ' ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Εχουμε δυνατότητες και πιστεύω ότι μια νίκη θα αποτελέσει και ψυχολογική ώθηση για την ομάδα».

Ο τεχνικός της Μακάμπι, Ζοχάρ Μπαρ Νετζέρ δήλωσε στο STAR Kεντρικής Ελλάδας:

"Πιστεύω ότι το παιχνίδι της Τετάρτης στη Λαμία θα είναι διαφορετικό από αυτό στην έδρα μας στο Ισραήλ. Η Λαμία δεν έπαιξε καλά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά γνωρίζω πως αυτό δεν είναι το επίπεδο της ομάδας. Θα γίνει ένας δυνατός αγώνας. Πάντως είμαστε έτοιμοι".

Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από το STAR Κεντρικής Ελλάδας και από το webtv.lamiastar.gr στις 18:00 σε περιγραφή του Γιώργου Καραγιάννη.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ονούρ Χοσνούτ από την Τουρκία και Οβίντιου Ιλιέσκου από τη Ρουμανία.

lamiavolley.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου