Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Οι ''Αγανακτισμένοι της Λαμίας'' για τα επεισόδια στην παρέλαση

" Η νέα κατοχή και ο ρόλος της αστυνομικής καταστολής"

Για μία ακόμα φορά ζήσαμε τι σημαίνει αστυνομία. Γίναμε αυτόπτες μάρτυρες του πως αντιμετωπίζει η κυβέρνηση (μέσω των αστυνομικών οργάνων) όποιον θέλει να ορθώσει το ανάστημά του και να εναντιωθεί στις πολιτικές που οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια (για πολλούς έχει ήδη φτάσει) στην εξαθλίωση.
Η απρόκλητη επίθεσή τους προς τους διαδηλωτές κατέδειξε τις εντολές της κυβέρνησης. Η προσπάθειά τους να μας τρομοκρατήσουν με προσαγωγές και συλλήψεις αποκρούστηκαν από τη μαζικότητά μας. Ακόμα και μετά το τέλος της πορείας, και αφού αποχώρησαν και οι "επίσημοι", τα όργανα της αστυνομίας δεν επέτρεπαν την πραγματοποίηση πορείας, έχοντας αποκλείσει τους διαδηλωτές σε κλοιό, όπου τραυματίστηκε-ευτυχώς ελαφρώς- αγωνίστρια του κινήματος.

(http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_WE7d6CcYXE, βλ. 13:10, 17:59 και ντοκουμέντα καταγεγραμμένα από τους τοπικούς τηλ. σταθμούς star κεντρικής Ελλάδας και Καναλι Ενα)

Καταγγέλλουμε τη στάση της αστυνομίας και δηλώνουμε ότι ούτε θα μας τρομοκρατήσουν ούτε θα μας εμποδίσουν να ασκήσουμε το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά να διαδηλώνουμε.

ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου