Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Εταιρεία επιβραβεύει προσωπικό και πελάτες που χρησιμοποιούν ποδήλατο!

Στην επιβράβευση της χρήσης ποδηλάτου για τις καθημερινές μετακινήσεις αποφάσισε να προχωρήσει η εταιρεία COCO-MAT. Στόχος της, η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, αλλά και η βελτίωση της υγείας και της φυσικής κατάστασης του προσωπικού και των πελατών της.

Συγκεκριμένα, η COCO-MAT προσφέρει 5% έκπτωση στην αξία των αγορών όσων πελατών έρχονται στα καταστήματά της χρησιμοποιώντας ποδήλατο.
Αντίστοιχα, για τους εργαζομένούς της που χρησιμοποιούν για την καθημερινή τους μετακίνηση το ποδήλατο προσφέρει 5% επίδομα επιπλέον του μισθού τους. Επιπλέον επίδομα 3% θα λαμβάνουν και όσοι σταματούν την επιβλαβή συνήθεια του καπνίσματος.

Το νέο πρόγραμμα της εταιρείας, που θα τεθεί σε ισχύ από την 1η Σεπτεμβρίου, επιθυμεί να προτρέψει τους εργαζόμενους και τους πελάτες της να βελτιώσουν την φυσική κατάστασή τους, αλλά και γενικότερα την ποιότητα ζωή τους. Διαδίδοντας τη χρήση του ποδηλάτου, η εταιρεία συμβάλλει στη μείωση της εκπομπής των αερίων του θερμοκηπίου και τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου