Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Στο Internet οι βαθμολογίες από τις Πανελλαδικές

Στη διεύθυνση http://results.minedu.gov.gr είναι διαθέσιμες στο Internet οι βαθμολογίες των Πανελλαδικών εξετάσεων, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας. Με τον ειδικό προσωπικό κωδικό ο κάθε υποψήφιος, θα μαθαίνει τη βαθμολογία του. Επίσης, η διαδικασία ανάρτησης με τους πίνακες βαθμολογιών στα σχολεία της χώρας σχεδόν έχει ολοκληρωθεί. «Έχουν αποσταλεί από τις επτά το πρωί οι πίνακες στις αρμόδιες διευθύνσεις και τώρα διενεργούμε τους τελικούς ελέγχους ώστε στις 12 το μεσημέρι να είναι διαθέσιμες και στο Διαδίκτυο», αναφέρει στέλεχος του υπουργείου Παιδείας.

Εως και τις 28 Ιουνίου υποβάλλουν το Μηχανογραφικό τους είτε µόνοι τους από οποιονδήποτε Η/Υ που έχει πρόσβαση στο ∆ιαδίκτυο είτε στο Λύκειό τους µε τη βοήθεια των καθηγητών τους. «ΤΑ ΝΕΑ» για τη διευκόλυνση των υποψηφίων παραθέτουν ένα πλήρες ιστορικό των βάσεων εισαγωγής της τελευταίας δεκαετίας και τη διακύµανσή τους για κάθε πανεπιστηµιακό τµήµα.

Ολοκληρώνονται σήμερα οι εξετάσεις στα ειδικά μαθήματα

Ολοκληρώνονται σήμερα, Δευτέρα, οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων με τον Έλεγχο των Μουσικών Ακουστικών Ικανοτήτων.

Η εξέταση του μαθήματος ξεκινά στις 08:30 το πρωί και οι υποψήφιοι θα πρέπει να βρίσκονται στις αίθουσες εξετάσεις μέχρι τις 08:00.

Για το συγκεκριμένο ειδικό μάθημα η διάρκεια της εξέτασης είναι 20 λεπτά.
http://www.tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου