Τρίτη 24 Μαΐου 2011

6α ΠΡΩΤΕΙΑ – Φωτεινό παράδειγμα σε δύσκολους καιρούς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε τα 6α ΠΡΩΤΕΙΑ. Δεκαεπτά ομάδες από διάφορα μέρη της Ελλάδας συμμετείχαν σε αυτούς τους κολυμβητικούς αγώνες. Τον καλύτερό τους εαυτό έδωσαν οι 370 κολυμβητές που πήραν μέρος πετυχαίνοντας πολλοί από αυτούς αξιοζήλευτες επιδόσεις. Οι κερκίδες του κολυμβητηρίου αποδείχθηκαν μικρές. Ήταν κατάμεστες από γονείς, συγγενείς και φίλους που ήρθαν να απολαύσουν τα «δελφίνια» τους.

Σε αυτούς τους διασυλλογικούς αγώνες συμμετείχαν κολυμβητές και κολυμβήτριες των προαγωνιστικών κατηγοριών ηλικίας 9, 10, 11 και 12 ετών. Διοργανώθηκε για 6η συνεχόμενη χρονιά από τον ΠΡΩΤΕΑ ΛΑΜΙΑΣ.

Ως γονέας παιδιών που ασχολούνται με την κολύμβηση θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΠΡΩΤΕΑ για την άψογη διοργάνωση καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, να κρατήσουν την κολύμβηση της πόλης μας σε υψηλό επίπεδο, τα παιδιά μας κοντά στον αθλητισμό, μακριά από επικίνδυνες συνήθειες. >>

Γ. Αδάμ
http://www.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου