Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Καταγγελία:Απρεπής συμπεριφορά οδηγού Αστικού ΚΤΕΛ

Με την παρούσα θέλουμε να καταγγείλουμε την αδιαφορία που επέδειξε ο οδηγός του Αστικού ΚΤΕλ Φθιώτιδας με αριθμό οχήματος ΜΙΤ 1959. Καθημερινά μετακινούμε τις εργάσιμες ημέρες με το Αστικό ΚΤΕΛ που περνάει από το Μοσχοχώρι στις 7:30΄ π.μ. ερχόμενο από τα γύρω χωριά με μαθητές και επιβάτες.Καθημερινά είτε βρέχει είτε χιονίζει κλπ. ώστε να μεταβώ στην υπηρεσία μου.
Σήμερα 22-03-2011ο οδηγός του Αστικού δεν σταμάτησε στην στάση αλλά σε απόσταση 30 m. από τη στάση Μακρή. Όταν του είπα γιατί δεν σταμάτησε, με ειρωνικό ύφος με ρώτησε αν είμαι μαθητής, με τη δικαιολογία ότι το αστικό είναι...Σχολικό.
Φυσικά του απάντησα, όχι. Μέσα όμως είχε ηλικιωμένα άτομα από τις Βαρδάτες και ρωτάμε εμείς οι καταγγέλλοντες.
1. Οι ηλικιωμένοι επιβάτες ήταν μαθητές... νηπιαγωγείου μήπως?
2. Γιατί καθημερινά που μετακινούμε δεν συνέβη κάτι τέτοιο?
3. Πως είναι δυνατόν το Αστικό ΚΤΕΛ στις 13:40 το μεσημέρι να με βάζει και μένα και άλλους επιβάτες που δεν είμαστε μαθητές και να μας πηγαίνει από το στρατόπεδο πρώην Τσαλτάκη στο 2ο Ενιαίο Λύκειο να πάρει τους μαθητές κλπ. Δηλαδή στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το δρομολόγιο σχολικό? Αν ναι γιατί δεν διατίθεται άλλο αυτοκίνητο για τους μη επιβάτες μαθητές και μάλιστα μας ταλαιπωρεί αλλά δεν είπαμε ποτέ κάτι. Δηλαδή όταν μας συμφέρει το ονομάζουμε σχολικό και όταν δεν μας συφέρει τότε είναι και σχολικό και για το επιβατικό κοινό?
- Σχολικό στη στάση Μακρή στο Μοσχοχώρι αλλά στο Κόμμα-Άμπλιανη (γιατί το ακολούθησα με ταξί) κανονικά ανέβαιναν επιβάτες.
- Σχολικό σημαίνει σύμβαση με τη Νομαρχία (νυν Περιφέρεια) και όπου οι μαθητές ΔΕΝ πληρώνουν, κάτι που στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν συμβαίνει, γιατί οι μαθητές κανονικά ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ εισιτήριο.
- Ο κύριος Γιαννόπουλος με έντονο πρόβλημα (αναπηρία) στα πόδια δεν έτυχε του παραμικρού σεβασμού από τον συγκεκριμένο οδηγό του ΜΙΤ 1959 όχι μόνο σαν επιβάτης, αλλά ούτε σαν ηλικιωμένος με έντονο πρόβλημα στα πόδια>>.

Έπειτα από το γεγονός, η παρούσα καταγγελία θα κοινοποιηθεί σε:
- Γραφείο Αστικού ΚΤΕΛ Λαμίας
- Περιφέρεια Φθιώτιδας

Καταγγέλλοντες:
1. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ
2. ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ TOY ΚΩΝ/ΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου