Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Η ηχορύπανση στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Ησυχία και βόλεμα
Η ανακοίνωση της ΠΕΠΛΑ,σχετικά με την ανανέωση άδειας λειτουργίας καταστημάτων που παίζουν μουσική νυχτερινές ώρες , είναι σαφής. Σύμφωνα μ’αυτήν ο δήμαρχος Κος Κοτρωνιάς θεώρησε ως ένα κριτήριο θετικής εισήγησης το να μην υπάρχει καταγγελία για ηχορύπανση(σε κάποιο μαγαζί για το…2011! Δηλαδή έναν μήνα μόνο, την ίδια στιγμή που σε κάποιους καταστηματάρχες είχαν υπάρξει καταγγελίες-κάποτε όχι μόνο μία φορά-το 2010. Είναι φανερό πως η δημοτική αρχή συνεχίζει, απαράλαχτα κι αμετανόητα, στην ίδια γραμμή με την προηγούμενη περίοδο. Παρά την αλλαγή αντιδημάρχου και τις πομπώδεις διακηρύξεις του δημάρχου για αλλαγή πορεία ‘’όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν’’.Κατανοητό πως η εφαρμογή της νομιμότητας έχει πολιτικό κόστος, αλλά προς τι τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα τότε; Αφού ‘’δεινόν προς κέντρα λακτίζειν’’
Ημέρα.

Στην ίδια εφημερίδα και με τίτλο ‘’Μια συνεδρίαση…στον αέρα’’ υπάρχει εκτενές άρθρο( διαβάστε το απόσπασμα) για τον τρόπο λειτουργίας της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής από τον Κο Καλαμπαλίκη με αιχμές για αδιαφάνεια και ρουσφετολογικές χορηγήσεις αδειών.

Αναλυτικό ρεπορτάζ  με τίτλο'''Άρχισαν τα όργανα στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής'' παρουσιάζει και ο Lamiafm1 που φιλοξένησε στο μεσημβρίνο του δελτίο(4-2-2011)  τον εκπρόσωπο της Πρωτοβουλίας Π.Στασινό.

Να γνωστοποιήσουμε  πως η Πρωτοβουλία ήδη δημοσιεύει όλες τις Ημερήσιες Διατάξεις της Επιτροπής στο σχετικό σύνδεσμο που έχει δημιουργηθεί στο pepla.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου