Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Σημεία και τέρατα στο πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης

''Αυτό που όλοι ψιθύριζαν εδώ και δεκαετίες και αποτελούσε πάγια πρακτική δημοτικών αρχόντων αποκαλύπτει το πόρισμα των επιθεωρητών δημόσιας διοίκησης.
Σύμφωνα λοιπόν με αυτό, ούτε ένας, ούτε δυο αλλά 204 υπάλληλοι που εμφανίζονται να εργάζονται στον τομέα καθαριότητας του δήμου Αθηναίων, έχουν παρατύπως μεταταθεί σε άλλες υπηρεσίες γραφείου.
Πιο εντυπωσιακό είναι όμως οτι οι βαφτισμένοι υπάλληλοι γραφείου, εξακολουθούν να πληρώνονται από τα ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας! Αυτά δηλαδή που πληρώνει ο κάθε ένας δημότης.

Πιο εξωφρενικό από τα παραπάνω όμως είναι οτι σύμφωνα πάντα με το πόρισμα, στην απεργία που έγινε πέρυσι τα Χριστούγεννα και βούλιαξε στα σκουπίδια για ακόμα μια φορά την πρωτεύουσα, οι απεργοί πληρώθηκαν κανονικά γιατί οι μέρες που απέργησαν χρεώθηκαν ως ρεπό!
Για το θέμα αυτό ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης είπε οτι ο αρμοδιος αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Δημόπουλος πρέπει να διωχθεί ποινικά.

e-aftodioikisi.gr ''

Ακούγεται πως  έλεγχος θα γίνει και σε Δήμους της Φθιώτιδας.
Περιμένουμε από τον Αντιδήμαρχο καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων την διαβεβαίωση πως ποτέ δεν συνέβη παρόμοια παρανομία και στην Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου