Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Ένα χρυσό και ένα αργυρό για τον Παναθλητικό Όμιλο Νέας Άμπλιανης

Στις 17-18-19 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας, διεξήχθη το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Tae Kwon-Do Παίδων-Κορασίδων γεννηθείς 1995-96-97-98-99.
Στη διοργάνωση έλαβε μέρος ο σύλλογος μας, ‘’ Παναθλητικός Όμιλος Νέας Άμπλιανης ‘’ κατακτώντας ένα χρυσό και ένα αργυρό μετάλλιο.
Πιο συγκεκριμένα:
• Ο αθλητής Κυρίτσης Γεώργιος στην κατηγορία -37κιλών παίδων μετά από 4 δύσκολους μεν νικηφόρους δε αγώνες κατέκτησε την πρώτη θέση ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, παίρνοντας το εισιτήριο για την εθνική ομάδα και θέτοντας τον πήχη πολύ ψηλά για το μέλλον.
• Η αθλήτρια Γελαμέρη Πολυξένη στην κατηγορία -37κιλών κορασίδων κατέκτησε τη δεύτερη θέση, χάνοντας στο τελικό μετά από δυο νικηφόρους αγώνες και πολύ καλή απόδοση. Παρόλα αυτά το μέλλον διαγράφεται λαμπρό.

Επίσης πολύ καλή παρουσία είχαν οι αθλητές του συλλόγου μας:

• Φωτόπουλος Αλέξανδρος (-49κιλά) ο οποίος μετά από 2 νικηφόρους αγώνες δεν τα κατάφερε χάνοντας στον προημιτελικό.

• Μπουργανός Αθανάσιος με 2 νικηφόρους αγώνες , σε μια από τις δυσκολότερες κατηγορίες των παίδων (-61 κιλά), δεν κατάφερε να μπει στο βάθρο χάνοντας στον τρίτο αγώνα.

• Καλομοιρόπουλος Νικόλαος (-53κιλά) με πολύ καλή απόδοση δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει.

• Μακαρές Κωνσταντίνος (-55κιλά) ο οποίος παρά το γεγονός ότι ήταν το πρώτο του πανελλήνιο πρωτάθλημα φάνηκε έτοιμος.

Τέλος θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας ΡΑΧΙΩΤΙΚΟΝ και ΜΑΡΜΑΡΑ-ΓΡΑΝΙΤΕΣ ΠΟΝΤΙΚΑ για την στήριξη τους!

lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου