Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Ο λαός τιμωρεί την ατιμωρησία

Από την ημέρα που ξέσπασε η οικονομική κρίση , το θεώρησα υποχρέωση μου σαν πολίτης της χώρας που τόσα χρόνια με τάιζε να συμπαρασταθώ στα μέτρα της κυβέρνησης .
Έτσι πίστευα τότε όπως και πολλοί Έλληνες φαντάζομαι . Εκείνη την εποχή πίστευα ότι η κυβέρνηση είχε κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο για να βγάλει την χώρα από την κρίση. Έτσι πίστευα τότε .
Έλεγα μάλιστα όλοι μαζί να βοηθήσουμε την χώρα μας να βγει από το αδιέξοδο. Είχα μάλιστα και εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη . Έλεγα ότι εδώ που φτάσαμε επιτέλους κάποιοι θα ενεργοποιήσουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και θα αφήσουν την δικαιοσύνη να κάνει την δουλειά της.

Πριν κάποιους μήνες κάποιοι προπηλακίσανε τον πρώην πρόεδρο της βουλής Απόστολο Κακλαμάνη κατά την διάρκεια μιας πορείας. Πριν μερικές ημέρες κάποιοι άλλοι γρονθοκόπησαν άσχημα τον πρώην υπουργό Κώστα Χατζηδάκη.
Είμαι άνθρωπος που απεχθάνομαι οποιαδήποτε μορφή βίας αλλά δεν το κρύβω ότι κάπου στο βάθος της ψυχής μου ένοιωσα μια μορφή ικανοποίησης . Όχι γιατί κάποιοι έδειραν έναν συνάνθρωπο μου αλλά επειδή κάποιοι επιτέλους αποφάσισαν να τσακίσουν την ατιμωρησία των πολιτικών. Και απʼ ότι φαίνεται δεν είναι λίγοι και μέλη των γνωστών αγνώστων . Ήταν άνθρωποι χωρίς κουκούλες που η πίκρα , η οργή και η αδικία τους ανάγκασε να ξεσπάσουν πάνω στον πρώτο πολιτικό που βρήκαν μπροστά τους .

Δεν μπορείτε κύριοι πολιτικοί να παραμένετε στην ατιμωρησία λες και είστε αδιάφθοροι ,διότι δεν είστε . Είστε το πιο διεφθαρμένο ελληνικό σώμα .
Είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια της χώρας . Είστε εσείς που διαλύσατε οτιδήποτε όμορφο και καλό είχε αυτός ο τόπος φέρνοντας απʼ έξω όλη την σαπίλα και την βρωμιά . Είστε εσείς που αναγκάσατε τον Έλληνα να βγάλει στην επιφάνεια οτιδήποτε βρώμικο είχε στην ψυχή του.

Αφήσατε τους πολίτες στο έλεος των τραπεζών , την παιδεία και την υγεία έρμαιο των καιροσκόπων. Είστε αυτοί που σπείρατε την διαφθορά τόσα χρόνια στην πατρίδα μας και την κάνατε συνείδηση των πολιτών, καταργήσατε όλους τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και χαλινώσατε την δικαιοσύνη για να μπορείτε να κάνετε τις βρομιές σας ευκολότερα .
Είστε οι κύριοι υπεύθυνοι για το ξεπούλημα της χώρας μας στους ξένους γιατί ποτέ δεν νοιαστήκατε για το καλό της χώρας . Το μόνο που σας ενδιέφερε ήταν πώς να ταʼ αρπάξετε .

Όχι «κύριοι» δεν μπορείτε να μένετε ατιμώρητοι ειδικά εσείς.
Καταλαβαίνω ότι μετά από τόσα που έχετε κάνει χρειάζεστε την βουλευτική ασυλία όσο ποτέ άλλοτε. Αλλά να ξέρετε πια ότι όσο και να προσπαθήσει να κρυφτείτε δεν θα τα καταφέρετε πια γιατί έχετε κάνει το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει κάνει ένας πολίτικος.
Έχετε χάσει την επαφή με τον λαό που σας εξέλεξε και αυτό ο λαός απʼ ότι φαίνεται δεν το συγχωρεί.
Όσο ισχύει η βουλευτική ασυλία και εσείς θα είστε στην ατιμωρησία να ξέρετε ότι ο λαός θα εξαγριώνεται μέρα με τη ημέρα και θα σας τιμωρεί με τον δικό του τρόπο, και σας το έδειξε ήδη.
Και το χειρότερο για σας είναι ότι η τιμωρία σας είναι πια λαϊκή απαίτηση με οποιονδήποτε τρόπο και αυτοί που την εφαρμόζουν έχουν πια την λαϊκή στήριξη γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχει Έλληνας που να σας βλέπει με συμπάθεια..

Γιώργος Καλλιώρας
Μέλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας
http://olykos.pblogs.gr/

1 σχόλιο: