Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Καθάρισε με 3-0 ο Γυμναστικός

Μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 πέτυχε ο Γυμναστικός Σύλλογος Λαμία μπροστά σε περισσότερους από 1000 θεατές στο Χαλκιοπούλειο. Αν και δεν αγωνίστηκε ο τραυματίας Ρόλιτς (στη θέση του έπαιξε ο Λαμιώτης Ανάγνου), κατάφερε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του αγώνα και να επικρατήσει επί του αντιπάλου του στα κρίσιμα σημεία. Τα σετ 28-26, 26-24, 26-24. Με κίτρινες κάρτες τιμωρήθηκαν οι Δημητρακόπουλος και Πλίκας. ΓΣ Λαμία (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 3, Πράις 14, Κόμελ 24, Ανάγνου 3, Χέιν 5, Πελεκούδας 4, Γκαράς λίμπερο 71%, Σφενδυλάκης, Μανιάτης, Δραγκίδης.
ΠΑΟΚ (Μέλκας): Γουίντερ, Στάινμπεργκ 1, λίνς 9, Μπόγιτς 17, Καραγιάννης 7, Παντακίδης 7, Δημητρακόπουλος λίμπερο 89%, Πλίκας 3, Ωρολογάς 1, Παπαδημητρίου.

Ανδρεόπουλος: "Το παιχνίδι δεν ήταν για 3-0, ήταν ρώσικη ρουλέτα και κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Είμασταν πολύ καλοί στις πρώτες επιθέσεις ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν καλός στις κόντρα επιθέσεις. Έτσι υπήρξε μία ισορροπία ανάμεσα στις ομάδες. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος θα είναι δύσκολος όμως είμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας. Έχω 13 παίκτες και οι 13 ανά πάσα στιγμή είναι έτοιμοι να μπουν και να βοηθήσουν την ομάδα. Ο Ρόλιτς είναι απουσία σημαντική όμως η ομάδα δείχνει ότι μπορεί να παίξει καλό βόλλευ υψηλού επιπέδου. Η ομάδα πρέπει να έχει το προφίλ της μεσαίας ομάδας του πρωταθλήματος, χωρίς να ενθουσιαζόμαστε θα προσπαθούμε για το καλύτερο και στο τέλος θα δούμε που μπορούμε να φτάσουμε."

Μέλκας: "Δεν μας βγήκε σήμερα ο διαγώνιος. Ξέραμε το παιχνίδι του Γυμναστικού γνωρίζαμε ότι ο Κόμελ και ο Πράις είναι εξαιρετικοί παίκτες, σήμερα ήταν δύσκολο να τους σταματήσουμε. Το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό για την συνέχεια του παιχνιδιού, όπως και κάποια σφυρίγματα των διαιτητών που δεν επηρέασαν το αποτέλεσμα όμως δημιούργησαν εκνευρισμό στους παίκτες μου. Θα συζητήσω μαζί τους για τις κίτρινες κάρτες που δεν θα έπρεπε να δεχτούν γιατί είναι επαγγελματίες και πρέπει να κάνουν μόνο καλό στην ομάδα. Από δω και πέρα θα δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο τον δεύτερο δύσκολο γύρο, για μας, του πρωταθλήματος. Πολλοί μπορεί να είπαν ότι είμαστε ομάδα τίτλου όμως εγώ δεν είχα θέσει τέτοιους στόχους. Κοιτάμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να φτάσουμε όσο πιό ψηλά γίνεται."
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου