Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Πρόσκληση για νέα μέλη στη Δημοτική Χoρωδία Λαμίας

Η Δημοτική Χορωδία Λαμίας καλεί όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συλλογική και δημιουργική της προσπάθεια ανεξάρτητα από τις μουσικές τους γνώσεις.
Η Μικτή Δημοτική Χορωδία Λαμίας ιδρύθηκε το 1987 με την ένταξη των μελών του μουσικού ομίλου «ΟΡΦΕΑΣ» και την συμμετοχή νέων χορωδών, με σκοπό την ανάπτυξη της χορωδιακής μουσικής στην πόλη μας

Έκτοτε η χορωδία έχει πλαισιώσει με την συμμετοχή της διάφορες μουσικές εκδηλώσεις του Δημοτικού Ωδείου, διοργανώνει το ετήσιο χορωδιακό φεστιβάλ με την συμμετοχή χορωδιών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει συμμετάσχει σε αντίστοιχα φεστιβάλ του εσωτερικού και εξωτερικού. Η χορωδία αριθμεί σήμερα περίπου 30 άτομα.

Σήμερα η χορωδία κάνει μια νέα αρχή με σκοπό να συνεχίσει με την ίδια ένταση και ποιότητα την πορεία της τις επόμενες δεκαετίες. Επικεφαλής αυτής της πορείας θα είναι ο νέος και πολλά υποσχόμενος μαέστρος της Μιχάλης Παπαπέτρου. ­­­

Για το σκοπό αυτό το Δημοτικό Ωδείο Λαμίας και η οργανωτική επιτροπή της Μικτής Δημοτικής Χορωδίας του, απευθύνουν πρόσκληση για την συμμετοχή νέων μελών που αγαπούν το ποιοτικό τραγούδι και τη μουσική, να την πλαισιώσουν και να συμμετάσχουν σ’ αυτή.

Η Χορωδία ως επίσημος καλλιτεχνικός οργανισμός του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας δίνει συναυλίες με πλούσιο πρόγραμμα κλασικών και σύγχρονων ελληνικών και ξένων τραγουδιών, στη Λαμία, σ’ όλη την Ελλάδα, στο εξωτερικό.
Όσοι συμμετέχουν στη Χορωδία δεν είναι απαραίτητο να έχουν μουσικές γνώσεις, απλώς πρέπει να τραγουδούν σωστά, κάτι που αξιολογείται σε συνεργασία με τον μαέστρο.
Καλούμε όσους ενδιαφέρονται και επιθυμούν να γίνουν μέτοχοι στη συλλογική δημιουργική μας προσπάθεια ανεξάρτητα από τις μουσικές τους γνώσεις.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι για συμμετοχή μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Δημοτικού Ωδείου Λαμίας (Αχιλλέως & Δυοβουνιώτη) και στα τηλέφωνα 2231052807 και 2231028884, όπως επίσης στον κ. Μούρτο Δημήτριο (Πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Λαμίας) στο τηλέφωνο 6977544178
Οι πρόβες της χορωδίας γίνονται στο Α΄ ΚΑΠΗ (Μακροπούλου 87) κάθε Τετάρτη και Πέμπτη 9 μ.μ. – 10.30 μ.μ.
Οι πρόβες είναι ανοιχτές για το κοινό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου