Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Αναδίπλωση Δήμου Λαμιέων. Διευκρινήσεις από τον Πανελλήνιο στον FM-1

Σε αναδιπλωση υποχρεωθηκε ο Δημος Λαμιεων μετα την κριτικη που ασκηθηκε απο τις χτεσινες ενημερωτικες εκπομπες του ΛΑΜΙΑ FM-1 και τις αιχμηρες δηλωσεις εκπροσωπων συνδυασμων της μειοψηφιας,για το θεμα της συμβασης με τον Πανελληνιο Γ.Σ.
Παραλληλα και η ΚΑΕ Πανελληνιος προχωρησε μεσα απο το χτεσινο κεντρικο δελτιο του FM-1 στην παροχη διευκρινισεων σχετικα με την ελευση στη Λαμια της ομαδας Α1 μπασκετ του Πανελληνιου.

Ο επικεφαλης του συνδυασμου της ελασσονος Κώστας Μπασδέκης εξήγησε πως ανεξάρτητα από την ομάδα , ο ίδιος και η παράταξη του είναι αντίθετοι στην παραχώρηση ατελώς δημοτικής περιουσίας σε ανώνυμη εταιρεία.

"Υπάρχει το κακό προηγούμενο των άστοχων χειρισμών της δημοτικής αρχής με τους αυτόκλητους σωτήρες της ομάδας ποδοσφαίρου της Λαμίας και οφείλουμε να ελέγχουμε οποιαδήποτε παρόμοια πρόταση" εξήγησε ο Φώτης Σερέτης επικεφαλης τηε μειζονος μειοψηφιας που αμφισβήτησε το κατά πόσο είναι έτοιμο το κλειστό στην Ανθέων που εγκαινιάστηκε πρόσφατα να φιλοξενήσει ομάδα και κατέληξε στην ανάγκη που έχει η πόλη μας να στηρίξει τις δικές της ομάδες αντί να τρέχει πίσω από φωτοβολίδες.

"Οι οικονομικές υποχρεώσεις του Πανελληνίου για την χρήση του κλειστού δεν απεμπολούνται αφού προβλέπονται από τον νόμο και δεν θα πρέπει να κινδυνολογούμε" αντέτεινε ο αντιδήμαρχος Τάκης Συλεούνης.

Με αποκλειστικές δηλώσεις του στον FM-1 ο γενικός αρχηγός του Πανελληνίου Ιάκωβος Φιλιππούσης απάντησε στο γιατί επιλεχτηκε η Λαμια καιτο κλειστο της πλέκοντας το εγκώμιο των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας αλλά και της αθλητικής παιδείας των φιλάθλων μας .
Χαρακτήρισε λαϊκισμούς τα όσα λέγονται για την κακή κατάσταση του σωματείου που μπορεί να μην του επιτρέψει να αγωνιστεί φέτος, μίλησε για πολλές νέες μεταγραφές και διαβεβαίωσε πως ο Πανελλήνιος έρχεται στην Λαμία για να μείνει ενώ το όνομα της πόλης θα αναγράφεται και στην φανέλα των αθλητών του .
Διευκρινισε οτι ολο το δυναμικο του Πανελληνιου θα διαμεινει στη Λαμια και ηδη αρχισε η αναζήτηση 20 διαμερισματων και όχι ξενοδοχείου .
Τελος ενημερωσε οτι συντομα θα βρεθει στη Λαμια και ο προεδρος του Πανελληνιου ο κ.Μινως Κυριακού.

LamiaFm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου