Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Έκτακτο δελτίο για έντονα καιρικά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο

Έκτακτο δελτίο για έντονα καιρικά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο, εξέδωσε η Ε.Μ.Υ. Οι ισχυρές βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου από τα δυτικά και σε μας θα φτάσουν από το μεσημέρι και μετά, για να συνεχιστούν και την Κυριακή.
Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται επίσης, ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς όπου και αν ταξιδέψουν, αφού τα φαινόμενα σταδιακά θα επεκταθούν σε όλη την επικράτεια.


ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

<<ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ (11-12/9/2010) ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ: ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ (11-9-2010) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ), ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ-ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (12-9-2010) ΟΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.>>

Η ΤΜΗΜΑΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΩΝ - ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗΣ
ΑΝ. ΠΑΠΑΚΡΙΒΟΥ

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΜΚ
Δ.ΖΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Πηγη   lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου