Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Από τον Κούγια στον...Κυριακού! Στο ίδιο έργο θεατές κύριε Δήμαρχε;

Ο Πανεληνιος Γ.Σ. η ομαδα των Ολυμπιονικων οπως ειχε καθιερωθει να αποκαλειται,ευρισκομενη στα προθυρα της διαλυσης,με πολλα διοικητικα και οικονομικα προβληματα και κυριως χωρις "στεγη" βρηκε αποκουμπι στη Λαμια,μετα την απροσμενη πρoθυμια της πλειοψηφιας του Δημοτικου Συμβουλιου να διευκολυνει τον κ.Μινωα Κυριακού προσβλεποντας,οπως τονισε η μειοψηφια σε προεκλογικα πολιτικα οφελη.
Αντιθετα δεν προκυπτει το παραμικρο οφελος για το Δημο Λαμιεων πραγμα που ειναι περα απο τις κειμενες διαταξεις προειδοποιησε ο νομικος συμβουλος του Δημαρχου Θυμιος Καραϊσκος.

Μαλιστα ο επικεφαλης της μειζονος μειοψηφιας Φωτης Σερετης παρομοιωσε την περιπτωση Κυριακού με αυτην του κ.Κουγια που και εκεινος ειχε τυχει αναλογης "φιλοξενιας" απο το Δημο Λαμιέων και βγηκε εκτεθιμενος και απολογουμενος!

Στη χτεσινη εκτακτη συνεδριαση του Δημοτικου Συμβουλιου εκτος απο τους συνδυασμους της μειοψηφιας αισθηση προκαλεσε και η δριμεια κριτικη που ασκησε και ο δημοτικος συμβουλος του κ.Κοτρωνια, ο κ.Δημητρης Δρακακης ο οποιος προειδοποιησε τον Δημαρχο και την παραταξη του οτι προκυπτουν αποριες και ερωτηματικα απο αυτη την προθεση της Διοικησης του Πανελληνιου να "μετοικησει" στη Λαμια.

Παντως με ομαστική ψηφοφορία με 5 όχι από την μειοψηφία και το λευκό του Δημήτρη Δρακάκη το δημοτικο Συμβουλιο κατα πλειοψηφια αποφασισε να δεχτει την προταση του κ.Κυριακού.
Παντως αλγεινη εντυπωση προκαλεσε και το γεγονος οτι απο την πλευρα του Πανελληνιου δεν παρεστη ουτε ενας εκπροσωπος του στη χτεσινη συνεδριαση να υποστηριξει την προταση του!

Σοβαρά ερωτηματικά κατέθεσε ο πρώην δημοτικος σύμβουλος και διοικητικο στελεχος του Ιωνικού Λαμίας Παναγιώτης Κραββαρίτης που αναρωτήθηκε γιατί ένα σωματείο που διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα έρχεται στην Λαμία;
Ο επικεφαλής της μειοψηφίας Φώτης Σερέτης μίλησε για πολλά κενά και ασάφειες και προέτρεψε τους δημοτικούς συμβούλους να αναζητήσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το υπερχρεωμένο σωματείο και γιατί φεύγει από την Αθήνα.
Επικριτικός και κάθετα αντίθετος σε μια τέτοια συνεργασία εμφανίστηκε ο δημοτικος Συμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτρης Δρακάκης.
Ο Πανελλήνιος είναι σοβαρή ομάδα και δεν τίθεται θέμα επεισοδίων στην Λαμία αντέτεινε ο δήμαρχος Γ Κοτρωνιάς αναδεικνύοντας τα οφέλη που θα προκύψουν από μια τέτοια συνεργασία , τονισε οτι "δεν μπορεί να γίνουμε φοβικοί και να απομονωθούμε " ενώ υπογράμμισε την δυνατότητα που έχει η Λαμία από χθες που δόθηκε προς χρήση και το νέο κλειστό γυμναστήριο στη οδό Ανθέων, να φιλοξενήσει αγώνες μπάσκετ , βόλεϊ και χαντμπολ.

Από τον Lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου