Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμαρχε τι γίνεται με τη Δημοτική Αστυνομία;

Δεν ξέρουμε τι έγινε χθες στη συνάντηση που είχε ο Γιώργος Κοτρωνιάς με τη Δημοτική Αστυνομία. Το μόνο που μάθαμε ήταν ότι έγινε σε καλό κλίμα.

Τους δημότες όμως κ. Δήμαρχε δεν τους ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες του ωραρίου, τα συνδικαλιστικά και το παρασκήνιο της κόντρας στελεχών του Δήμου.

Οι δημότες ενδιαφέρονται για το εάν θα βρουν να παρκάρουν για λίγο στο κέντρο για να κάνουν τις δουλειές τους. Ενδιαφέρονται επίσης για το αν οι πεζόδρομοι έχουν παρκαρισμένα μηχανάκια ή όχι ή ακόμη και μηχανάκια που κινούνται μέσα σ' αυτούς ή πάνε αντίθετα σε μονόδρομους.
Τους ενδιαφέρει επίσης το αλαλούμ που γίνεται στον λεωφορειόδρομο της Καποδιστρίου και πάρα πολλά άλλα που καθημερινά δεχόμαστε ως παράπονα εδώ στο LamiaReport.
 

Πολλά απ' αυτά βέβαια αφορούν και την τροχαία. Δεν είναι δυνατόν να μη τα βλέπουν όλα αυτά και άλλα οι δημοτικοί αστυνόμοι και οι άνδρες της τροχαίας.

Δεν είναι δυνατόν να μη βλέπουν τους κάδους ή τα χαρτόκουτα ή τα μηχανάκια που χρησιμοποιούν για να καταλάβουν ολόκληρες θέσεις πάρκινγκ και κάποιοι που θέλουν να παρκάρουν να ψάχνουν με τις ώρες να βρουν θέση.

Επίσης έχουμε καταγγελίες από καταστηματάρχες, που πληρώνουν κανονικά τις κάρτες στάθμευσης για όσες ώρες παρκάρουν το αυτοκίνητό τους, ότι κάποιοι άλλοι "έξυπνοι" με την ανοχή της Δημοτικής Αστυνομίας βάζουν μια κάρτα των 50 λεπτών το 8ωρο, προκαλώντας το κοινό αίσθημα.

Lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου