Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Στην αντεπίθεση ο Ερασιτέχνης Πανελλήνιος

Η απόφαση της ΚΑΕ Πανελλήνιος να χρησιμοποιήσει ως έδρα για φέτος το Χαλκιοπούλειο της Λαμίας, δεν βρήκε σύμφωνη τη διοίκηση του Ερασιτέχνη, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι δεν θα διστάσει να " ...ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά του για να προασπίσει τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου".

Η μετακόμιση της ΚΑΕ Πανελληνίος στη Λαμία και οι όροι της συμφωνίας των δύο πλευρών για τη χρησιμοποίηση του Χαλκιοπούλειου δεν έχουν περάσει απαρατήρητοι και από την τοπική κοινωνία της Λαμίας, η οποία είναι πολύ πιθανό να αντιδράσει στο προσεχές μέλλον.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Πανελληνίου:

"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου ΓΣ στη συνεδρίαση της Τρίτης 21/9/2010 εξέτασε διεξοδικά την κατάσταση που επιδιώκει να δημιουργήσει η ΚΑΕ και αποφάσισε να κάνει γνωστά στο φίλαθλο κοινό τα ακόλουθα:

1. Η διοίκηση του ερασιτεχνικού συλλόγου Πανελλήνιος ΓΣ απορρίπτει κατηγορηματικά την προσπάθεια της ΚΑΕ να μεταφέρει την έδρα της ομάδας μπάσκετ στη Λαμία ή σε οποιαδήποτε άλλη πόλη και θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή αντιβαίνει στο Νόμο.

2. Απευθύνει ερώτημα στη διοίκηση της ΚΑΕ να πληροφορήσει τις αρμόδιες αρχές και τους φιλάθλους πότε και πού συνήλθε η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ που ενέκρινε την απόφαση μεταφοράς της έδρας, όπως ορίζει ο αθλητικός Νόμος.

3. Καταγγέλλει ως το λιγότερο παράτυπη όποια σχετική απόφαση, αφού σύμφωνα με το Νόμο δεν προσκλήθηκε ούτε μετέχει στη διοίκηση της ΚΑΕ νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπος του Πανελληνίου, ως του ερασιτεχνικού συλλόγου από τον όποιο «γεννήθηκε» η ΚΑΕ Πανελλήνιος στην οποία διατηρεί το νόμιμο ποσοστό 10% των μετοχών της.

4. Καλεί τη διοίκηση της ΚΑΕ αντί να προβαίνει σε απειλές ή «επιθετικές» ενέργειες να εκπληρώσει τις χρονίζουσες οικονομικές οφειλές της προς τον Πανελλήνιο Γ, καταβάλλοντας τα νόμιμα ποσοστά από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγούς, διαφημίσεις, χρήση εγκαταστάσεων κ.λπ.

Η διοίκηση του Πανελληνίου ΓΣ δηλώνει με λύπη της ότι για να προασπίσει τα συμφέροντα του ιστορικού συλλόγου θα ασκήσει όλα τα νόμιμα δικαιώματά της".

basketnet.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος24/9/10, 11:55 π.μ.

    Υπάρχουν φήμες για συμφωνία επιχορήγησης του χρεοκοπημένου Πανελληνίου από τον Δήμο Λαμιέων, με στήριξη του προεκλογικού αγώνα του Δημάρχου από τον Αντένα.
    Ψάξτε το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή