Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ανομία στο κέντρο της Λαμίας


Παρασκευή ώρα 9 το βράδυ είμαι στη Πλατεία Ελευθερίας και βλέπω να στοιβάζονται ένα πάνω στο άλλο (όπως φαίνεται στη φωτογραφία) τα μεταλλικά τραπέζια που σε λίγο θα μπουν (παράνομα) στη πλατεία και το δρόμο συνέχεια της Τρούμαν μέχρι τη Μητρόπολη. Τα τραπέζια είναι από τα δύο καταστήματα που είναι στις γωνίες της Τρούμαν : people και central. Για μια ακόμα φορά νοιώθω ότι στο κέντρο της Λαμίας απουσιάζει οποιαδήποτε υπηρεσία ελέγχου (Αστυνομία , Δημοτική αστυνομία ). Το κέντρο της Λαμίας έχει παραδοθεί σε 5-10 επιχειρηματίες .
Τα ίδια και στο πεζόδρομο … για ΤΑΞΙ . Συνεχίζω τη Ρήγα Φεραίου το κατάστημα sketch που είναι απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών για μια ακόμα φορά , εδώ και χρόνια έχει βάλει τραπέζια και έχει καταλάβει σχεδόν όλο το πεζόδρομο.
Κύριε Δήμαρχε δεν ζείτε στη Λαμία?
Κύριε Δήμαρχε δεν σας εξοργίζει η άναρχη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί ?
Κύριε Δήμαρχε γιατί κλείνετε την Τρούμαν τις νυχτερινές ώρες?
Κύριε Δήμαρχε δεν γνωρίζετε ότι με το κλείσιμο της Τρούμαν διευκολύνονται τα παρακείμενα καταστήματα ώστε ανενόχλητα να βγάζουν τα τραπέζια στο δρόμο?
Αστυνομία , Τροχαία δεν περνάει από αυτό το μέρος?
Κύριε Διοικητά της Λέσχης Αξιωματικών δεν σας ενοχλεί η κατάσταση που δημιουργείται μπροστά από τη Λέσχη τις βραδινές ώρες?
Εμείς ως πολίτες τι μπορούμε επιτέλους να κάνουμε ώστε να μπορούμε να περπατάμε ελεύθερα σε πεζόδρομους , πεζοδρόμια και πλατείες?

1 σχόλιο: