Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Χρέωση με το χιλιόμετρο ακούμε αλλά δεν το βλέπουμε. Παράπλευρο δίκτυο ακούμε αλλά και πάλι δεν βλέπουμε. Μήπως ζούμε σ' άλλη χώρα;

Ο εκσυγχρονισμός της παλιάς εθνικής οδού που χρησιμοποιείται για όσους δεν θέλουν να πληρώσουν διόδια, είναι από τις προτεραιότητες του υπουργείου Υποδομών, είπε ο Δημήτρης Ρέππας. Και ήδη προωθούνται οι πρώτες παρεμβάσεις στον Άγιο Στέφανο, την Τραγάνα και την Υλίκη της διαδρομής Αθηνών -Λαμίας, συμπλήρωσε. Δηλαδή αν καταλάβατε καλά, αγαπητοί συμπολίτες μας θα πληρώνετε για να βγείτε από τον εθνικό δρόμο, π.χ. στις Θερμοπύλες, και στη συνέχεια για να πάτε στην Αθήνα, θα πιάνετε τον παράδρομο της Εθνικής που περνάει μέσα από τον Παρνασσό, θα περνάτε Λιβαδειά, Θήβα και μετά έχετε δύο επιλογές η θα πηγαίνετε από τα Κιούρκα ή θα βγαίνετε Ελευσίνα και θα ακολουθείτε το δρόμο προς Αλεποχώρι κλπ. Ρε μας δουλεύουν


Τι άλλο μας έμαθε σήμερα ο κ. Ρέππας που μαζί με τον κ. Μαγκριώτη, μας υπόσχονταν προεκλογικά "λαγούς με πετραχήλια".
Μας έμαθε λοιπόν ότι προτεραιότητα του υπουργείου Υποδομών, είναι ο άμεσος εκσυγχρονισμός του παράπλευρου δικτύου στη διαδρομή Αθηνών- Θεσσαλονίκης , ώστε να έχουν εναλλακτική επιλογή οι οδηγοί και να μην πληρώνουν διόδια. Επίσης, επιδιώκεται η εφαρμογή των ηλεκτρονικών διοδίων, ούτως ώστε η χρέωση να γίνεται ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύονται.

Το σύστημα της χρέωσης των οδηγών ανάλογα με τα χιλιόμετρα που διανύουν θα εφαρμοστεί αρχικά από την Εγνατία οδό (σ.σ. που δεν έχει την ίδια κίνηση με τον ΠΑΘΕ και θα χάσουν λεφτά τα "φιλαράκια μας"), στην οποία από την περασμένη εβδομάδα λειτουργεί ο πρώτος σταθμός διοδίων στον Πολύμυλο της Κοζάνης. Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση για τα διόδια ο Δημήτρης Ρέππας, εξήγησε ότι στην παρούσα φάση δεν είναι εφικτή η επαναδιαπραγμάτευση των σημερινών τιμών διοδίων.
πληροφ. από ΝΕΤ

Ενώ μετά θα είναι!!!
Καταλάβατε; Ψηφίστε μας τώρα και μετά βλέπουμε. Βαρεθήκαμε τα ψέμματα, βαρεθήκαμε το δούλεμα, σας βαρεθήκαμε όλους σας.
Εκλογές έρχονται, η επιλογή αγαπητοί μας είναι στα χέρια μας. Μαυρίστε όσους μας δουλεύουν, μαυρίστε όσους τη ζωή μας κοροϊδεύουν.
Ο ένας ρίχνει τα βάρη στον άλλον κι' εμείς πληρώνουμε τις απάτες τους..


από lamianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου