Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Με νέο καλλιτεχνικό διευθυντή, η έναρξη της θεατρικής περιόδου του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης

Το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης ξεκινάει τις δραστηριότητές του για το έτος 2010 – 2011 με την νέα Καλλιτεχνική Διεύθυνση της Ελένης Δουνδουλάκη και προγραμματίζει νέες θεατρικές παραστάσεις-εκδηλώσεις για έναρξη της θεατρικής περιόδου.
Συγκεκριμένα

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ
Θα ανέβει το έργο «ΠΕΡΣΕΑΣ και ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ» της Κάρμεν Ρουγγέρη, βασισμένο στην Ελληνική Μυθολογία. Το έργο ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της Κάρμεν Ρουγγέρη, σκηνικά της Σοφίας Παντουβάκη, κοστούμια της Χριστίνας Κουλουμπή, μουσική του Γιάννη Μακρίδη, χορογραφίες και φωτισμούς του Πέτρου Γάλλια. Οι στίχοι των τραγουδιών θα είναι του Ανδρέα Κουλουμπή ενώ την μουσική διδασκαλία θα αναλάβει ο Πέτρος Γάλλιας.
Τους ρόλους θα ερμηνεύσουν οι ηθοποιοί: Κυριάκος Κατσιαδράμης, Παύλος Βουτσίνος, Τσουρουνάκης Γιάννης, Μπανταδάκης Γιώργος, Καλατζοπούλου Μαργαρίτα, Μητσοπούλου Εύη, Κουκουλά Σοφία.

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ
Αρχίζουν τα μαθήματα το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στο ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ του ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης. Τα μαθήματα θα δίνονται κάθε Σάββατο και Κυριακή το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν μαθήματα Υποκριτικής, Φωνητικής, Μουσικής Θεάτρου, Ιστορίας Θεάτρου, Κινησιολογίας. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα του Θεατρικού Εργαστηρίου μπορούν να επικοινωνήσουν με την Γραμματεία του Θεάτρου, τηλ. επικοινωνίας 22310-33325 και 32215 για περισσότερες πληροφορίες. Στο τέλος του κύκλου των μαθημάτων, όποιος ενδιαφέρεται, μπορεί να λάβει μέρος στο ανέβασμα θεατρικής παράστασης από την Ερασιτεχνική Σκηνή του Θεάτρου.
LamiaNews.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου