Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Τροποποίηση προϋπολογισμού και υπογραφή μνημονίου συνεργασίας των ΟΤΑ στο Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 3/9/2010

Η τροποποίηση του Προϋπολογισμού και του Προγράμματος δράσης για το 2010, προτάσεις καθώς και η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας και Προγραμματικής Σύμβασης με άλλους όμορους ΟΤΑ, που θα αποτελούν τις έδρες των νέων Καλλικράτειων Δήμων, αναμένονται να συζητηθούν στο δημοτικό συμβούλιο Λαμιέων την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.30μ.μ.

Αναλυτικά τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης: .

1. Ανακοινώσεις

2. Τροποποίηση Προϋπολογισμού και Προγράμματος Δράσης έτους 2010.

3. Έγκριση Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων

4. Κατάθεση προτάσεων, από το Δήμο Λαμιέων και υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τους υπόλοιπους ΟΤΑ που θα αποτελούν το νέο Καλλικράτειο Δήμο Λαμιέων από 1-1-2011, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 20.1 των Άξονων Προτεραιότητας 1,2 του Ε.Π. Ψ.Σ. «Βελτίωση της Παραγωγικότητας με αξιοποίηση ΤΠΕ» και «ΤΠΕ και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» αντίστοιχα και των Ειδικών Στόχων 1.2 «Παροχή ψηφιακών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και βελτίωση αποτελεσματικότητας Δημοσίου τομέα με χρήση ΤΠΕ», 2.1 «Βελτίωση της καθημερινής ζωής μέσω ΤΠΕ – Ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στην Ψηφιακή Ελλάδα» και 2.2 «Ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών Δημόσιας Διοίκησης για τον πολίτη» Η πρόσκληση αξιοποιεί πόρους από τον 2ο, τον 5ο και τον 8ο Άξονα Προτεραιότητας του ΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ «Υποδομές και υπηρεσίες προσπελασιμότητας Στερεάς Ελλάδας», «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Στερεάς Ελλάδας» και «Ψηφιακή Σύγκλιση και Επιχειρηματικότητα Στερεάς Ελλάδας».

5. Κατάθεση προτάσεων, από το Δήμο Λαμιέων και υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με άλλους όμορους ΟΤΑ που θα αποτελούν τις έδρες των νέων Καλλικράτειων Δήμων από 1-1-2011, στο πλαίσιο της Πρόσκλησης 20.1 των Άξονων Προτεραιότητας 1,2 του Ε.Π. Ψ.Σ. «Βελτίωση της Παραγωγικότητας με αξιοποίηση ΤΠΕ» και «ΤΠΕ και Βελτίωση της Ποιότητας Ζωής» αντίστοιχα και των Ειδικών Στόχων 1.2 «Παροχή ψηφιακών υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και βελτίωση αποτελεσματικότητας Δημοσίου τομέα με χρήση ΤΠΕ», 2.1 «Βελτίωση της καθημερινής ζωής μέσω ΤΠΕ – Ισότιμη συμμετοχή των πολιτών στην Ψηφιακή Ελλάδα» και 2.2 «Ανάπτυξη ψηφιακών υπηρεσιών Δημόσιας Διοίκησης για τον πολίτη» Η πρόσκληση αξιοποιεί πόρους από τον 2ο, τον 5ο και τον 8ο Άξονα Προτεραιότητας του ΕΠ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΗΠΕΙΡΟΥ «Υποδομές και υπηρεσίες προσπελασιμότητας Στερεάς Ελλάδας», «Αειφόρος ανάπτυξη και ποιότητα ζωής Στερεάς Ελλάδας» και «Ψηφιακή Σύγκλιση και Επιχειρηματικότητα Στερεάς Ελλάδας».

6. Κατάθεση πρότασης από το Δήμο Λαμιέων για το ολοκληρωμένο σχέδιο αστικής ανάπλασης (ΕΣΠΑ).

7. Χορήγηση άδειας τομών κατά μήκος δημοτικών οδών για την εγκατάσταση δικτύου οπτικών ινών στη Λαμία από την εταιρεία "WIND HELLAS TELECOMMUNICATION S.A."

8. Έγκριση μελέτης γεωτεχνικής μελέτης για την κατασκευή κερκίδων στο Εθνικό Στάδιο Λαμίας (Καμαρίτσα)

9. Έγκριση Ονοματοθεσίας Οδών

10. Λήψη απόφασης περί συνδρομής των προϋποθέσεων του άρθρου 18 του Ν. 3448/2006 για το διορισμό στην Υπηρεσία μας του Κανέλλου Χρήστου του Γεωργίου, ως υιού αποβιώσαντος κατά την εκτέλεση υπηρεσιακού καθήκοντος.

11. Διόρθωση ποσού

12. Επιστροφή χρημάτων

13. Κατανομή δαπανών στις Σχολικές Επιτροπές για αποζημίωση Εθελοντών Σχολικών Τροχονόμων

14. Παράταση χρόνου ταφής

15. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων.

16. Παράτασης προθεσμίας διαφόρων έργων.

17. Έγκριση ανακεφαλαιωτικών πινάκων έργων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου