Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Τέλος στο πάρτι εκατομμυρίων και στην Φθιώτιδα βάζουν οι "ράμπο" του ΣΔΟΕ

Το LamiaReport είχε αποκαλύψει τον Ιούνιο την μεγάλη κομπίνα εκατομμυρίων ευρώ, με την επιστροφή Φ.Π.Α. που εισέπρατταν παράνομα αγρότες στη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα και σε άλλους νομούς της χώρας.
Η υπόθεση τα είχε όλα... Πλαστά και εικονικά τιμολόγια, ψεύτικες φορολογικές δηλώσεις, πλαστές υπεύθυνες δηλώσεις και απατεώνες-λαμόγια, εμπόρους και αγρότες…

Η έρευνα του Υπουργείου Οικονομικών και των "ράμπο" του ΣΔΟΕ συνεχίζεται εδώ και ένα χρόνο και βαδίζει προς το τέλος της.

Τα στοιχεία που έρχονται στο φως είναι απίστευτα και συγκλονιστικά, και δείχνουν το τεράστιο μέγεθος της κομπίνας.

Ένας χορός εκατομμυρίων ευρώ, με απίστευτο θράσος από τα κυκλώματα, που συνεχίζουν να δρουν μέχρι και σήμερα, παρόλο που γνωρίζουν ότι είναι σε εξέλιξη έρευνα του ΣΔΟΕ, για την περίοδο 2005-2008.

Μόνο για το 2009, κατέθεσαν στη ΔΟΥ Θήβας τιμολόγια Πλαστά και Εικονικά αξίας 44,5 εκ ευρώ, με εξωπραγματικές παραγωγές κρεμμυδιών και πατάτας!!!!!! ..... και ο έλεγχος συνεχίζεται.

Πως δρούσαν τα κυκλώματα

1) Με πλαστογράφηση υπαρκτών επιχειρήσεων τύπωναν τιμολόγια και στη συνέχεια τα θεωρούσαν, άγνωστο που. Διαβάστε παρακάτω κάποιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις πλαστογράφησης :

- Εμφανίζεται γνωστός καθηγητής- ιατρός του πανεπιστημίου Αθηνών !!!!!!! να έχει αγοράσει κρεμμύδια!!!!!!! συνολικής αξίας 2.200.000 ευρώ με τα οποία ζητούν επιστροφή ΦΠΑ 154.000 ευρω!!!!!!!!

- Εμφανίζεται σουβλατζίδικο από τη Πελοπόννησο να έχει αγοράσει κρεμμύδια, πατάτες 3.300.000 ευρώ με τα οποία ζητούν ΦΠΑ επιστροφή 363.000 ευρω.

- Εμφανίζεται μικρομάγαζο από χωριουδάκι της Αργολίδας να έχει αγοράσει κρεμμύδια συνολικής αξίας 4.000.000 ευρώ με τα οποία ζητούν ΦΠΑ επιστροφή 440.000 ευρω.

2) Αφού κάνουν έναρξη σε κάποια εφορία στην συνέχεια εξαφανίζονται. Βρέθηκαν όμως από τον έλεγχο

- Εμφανίζεται έμπορος από την Αθήνα, που δεν θεώρησε ποτέ τιμολόγια αγοράς αγροτικών προϊόντων, να έχει αγοράσει κρεμμύδια, πατάτες, αξίας 14.000.000 ευρώ με τα οποία ζητούν 30 αγρότες ΦΠΑ επιστροφή 1.540.000 ευρω.???????

- Εμφανίζεται άλλος έμπορος από την Αθήνα που δεν θεώρησε ποτέ τιμολόγια αγοράς αγροτικών προϊόντων να έχει αγοράσει κρεμμύδια, πατάτες, αξίας 10.000.000 ευρώ με τα οποία ζητούν αγρότες ΦΠΑ επιστροφή 1.100.000 ευρω.???????

Ήδη από το ΣΔΟΕ και σε συνεργασία με την αρμόδια Δ.Ο.Υ. σταμάτησε η διαδικασία πληρωμής ΦΠΑ για 150 αγρότες μέχρι να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία.

Το πάρτι όμως φαίνεται, ότι τελείωσε………

Από τον έλεγχο των τιμολογίων του 2009 διαπιστώθηκε, ότι κατατέθηκαν τιμολόγια πλαστά συνολικής αξίας 44,5 εκ. ευρώ, και απετράπη ΦΠΑ 11% 5 εκ. ευρώ. ??????????
και μάλιστα σε μια περίοδο που το Δημόσιο ψάχνει εναγωνίως να βρει χρήματα και δανείζεται με υψηλά spread, ΔΝΤ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LamiaReport, η έρευνα συνεχίζεται…….. είναι στα ίχνη για να εντοπίσουν τα κυκλώματα ……… έχει ενημερωθεί η εισαγγελία .

Μέσα στον Σεπτέμβριο οι πρώτες καμπάνες για το ΦΠΑ 2005-2008.

Συνολικά οι επιστροφές, που παράνομα έχουν πάρει οι «αγρότες», σε όλη τη χώρα πρέπει να ξεπερνούν τα 30.000.000 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου