Τρίτη 17 Αυγούστου 2010

Δηλώστε τα εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα στην Λαμία


Το διαβάσαμε στο lamiareport.gr:

Επειδή οι καταγγελίες είναι πολλές, ο Δήμος έστειλε στα ΜΜΕ μια λίστα που έχει καταγράψει τα εγκατελειμμένα αυτοκίνητα στην πόλη και επισημαίνει ότι όποιος δημότης θέλει μπορεί να ενημερώνει την αρμόδια υπηρεσία.
Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το γραφείο Τύπου του Δήμου και δείτε τη σχετική λίστα:

<<· Σας επισυνάπτουμε κατάσταση καταγεγραμμένων εγκαταλελειμμένων οχημάτων που μας κοινοποίησε η αρμόδια Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου πολλά από τα οποία έχουν ήδη αποσυρθεί.




Επίσης σας ενημερώνουμε ότι αυτό το χρονικό διάστημα καταγράφονται εκ νέου εγκαταλελειμμένα οχήματα και θα σας γνωστοποιηθεί και η νέα κατάσταση ενώ όποιος επιθυμεί να αναφέρει περίπτωση εγκαταλελειμμένου για να συμπεριληφθεί στην σχετική λίστα μπορεί να επικοινωνεί με τον αρμόδιο Τομέα της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Λαμιέων στο τηλ:22310 48108 κ. Γώγος Αθ. & 22310 23309 εργάσιμες ημέρες και ώρες.>>




Χαιρετίζουμε την ενέργεια της Υπηρεσίας καθαριότητας και περιμένουμε παρόμοια αντίδραση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και για άλλα θέματα που απασχολούν τους δημότες και που έχουν καταγγελθεί στα ΜΜΕ(παιδικές χαρές, κάδοι ανακύκλωσης, αποκομιδή των σκουπιδιών,αθλητικοί χώροι,αδέσποτα ζώα στην πόλη κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου