Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Γίνε μέλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ
Ταχ θυρίδα 142 35100 Λαμία
Τηλ 2231045910 6946285099 6932837696
http://www.pepla.gr – info@pepla.gr – http://pepla.blogspot.com

Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,
Είναι γνωστό ότι από τις αρχές του Φεβρουαρίου λειτουργεί στην πόλη μας η Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Λαμίας. Μια αμεσο-δημοκρατική, πλουραλιστική κίνηση προβληματισμού, επικοινωνίας και τοπικής δράσης σε μια προσπάθεια για ουσιαστική τοπική αυτοδιοίκηση στον Δήμο Λαμιέων. Σ’ αυτήν συμμετέχουν πολίτες ανεξάρτητα από πολιτικές, ιδεολογικές και κομματικές αντιλήψεις ή κοινωνικά και επαγγελματικά συμφέροντα, που αγαπάνε τη Λαμία και που επιδιώκουν να συνδιαμορφώσουν σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης στοχεύοντας συνειδητά στη δημιουργική πολυφωνική σύνθεση απόψεων και ιδεών.

Σε ό,τι αφορά γενικότερα στην πόλη μας: Όλοι θέλουμε μια Λαμία και έναν Δήμο που να προσφέρει ασφαλή αξιοπρεπή διαβίωση και ποιότητα ζωής, να εξασφαλίζει τους ελεύθερους χώρους, μια πόλη φιλική με σεβασμό στον πεζό, το ποδήλατο και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, μια άλλη χωροταξία και μέσα μεταφοράς ποιοτικά και φθηνά. Θέλουμε μια Λαμία που να εξασφαλίσει στον καθημερινό πολίτη μια καλύτερη υγεία και μια στοιχειώδη ασφάλεια τροφίμων. Μια Λαμία με τα δημοτικά της διαμερίσματα που να μπορεί να εξασφαλίζει προστασία του περιβάλλοντος, ανάκαμψη της βιοποικιλότητας, σωστή διαχείριση των στερεών και υγρών αποβλήτων αλλά και αποτελεσματικότερη εφαρμογή της περιβαλλοντικής νομοθεσίας. Όλα αυτά και πολλά ακόμα δεν θα προκύψουν με απαθείς τους πολίτες, χωρίς την παρουσία των ενεργών πολιτών.

Στα πλαίσια αυτά προσπαθούμε να συναντηθούμε με άλλους συμπολίτες μας και μέσα από διάλογο σε βάθος να δημιουργήσουμε και να στεριώσουμε ένα κοινό τρόπο σκέψης και παρέμβασης στα δημοτικά πράγματα, μέσα από την Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών.

Αν σε ενδιαφέρει να συμβάλεις σ’ αυτή την προσπάθεια, αν αυτά που αναφέρουμε παραπάνω είναι και δικοί σου προβληματισμοί, να ξέρεις ότι μπορείς να συμμετέχεις και να γίνεις μέλος της Πρωτοβουλίας Ενεργών Πολιτών Λαμίας, αφού φυσικά διαβάσεις και συμφωνήσεις με την Διακήρυξη Αρχών και τις Αρχές Λειτουργίας της Κίνησης.

Επικοινώνησε μαζί μας στα τηλέφωνα 6932837696, 6972021795 ή στείλε μας e-mail στο info@pepla.gr ή μπες στην ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας http://www.pepla.gr και στείλε αίτηση συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα

Σε κάθε περίπτωση να ξέρεις θέλουμε την άποψή σου και τις προτάσεις σου.


Φιλικά
Η γραμματεία

Γιάννακας Γιώργος
Σουλόπουλος Ρόδης
Στασινός Παναγιώτης
Τσιάντη - Κουτσούμπα Κωνσταντίνα
Φαιτάς Αντώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου